Hvad menes med stator, og hvad menes med rotor i generatorer?

Den interne struktur af generatorer kompleks og varieret. Den faste del af generatoren kaldes motor stator, hvorpå to par DC magnetiske regulatorer er hængt, idet de bemærker, at dette er den vigtigste magnetiske pol, der er stationær; og den del, der kan rotere, kaldesankerkerne, som er motorrotoren.
Nøglen til generator sætbestår af motorstator, motorrotor, lejeendehætter, kulbørster, motoraksel og rullelejer og andre komponenter. Motorstatoren består af motoraksel, motorstator -transformerkerne, trådvikling og andre dele, der er fastgjort til denne del. Motorrotor består af motorrotortransformatorkerne, motorrotorpæl (med magnetisk choker, magnetisk polviklingsmodstand), glidering (også kendt som kobberring, kollektorring), elektrisk ventilator og drivaksel og andre komponenter. I motorrotoren til at hænge ankervikling er der elektricitet efter at have forårsaget induktion elektromotorisk kraft, når man laver roterende magnetfelt. Efter at have forårsaget elektromagnetisk induktionshøjde at udføre energiomdannelse tilmotor stator viklingsudseende og indlejringsmetode til at skelne motorstatorviklingen i henhold til det elektromagnetiske spoleviklingsudseende og indlejringsjusteringsmetode er forskellig, kan opdeles i to kategorier af centraliseret og distribueret system.
Statoren og rotoren er nødvendige komponenter på motoren motor statorer fastgjort og installeret på skallen, normalt vil motorstatoren blive viklet med elektromagnetiske spoler på oversiden; motorrotor er baseret på rullelejer eller bøsninger installeret på motorakslen, motorrotoren med siliciumstål, elektromagnetiske spoler, elektrisk strøm i den elektromagnetiske spoleeffekt kan forårsage elektromagnetisk felt i motorstatoren, motorrotor på siliciumstål, elektromagnetisk felt og derefter driver det elektromagnetiske felt motorrotoren til at rotere.


Posttid: 12-12-2021